Ce s-a intamplat in timpul unui interviu LIVE cu gemenele astea identice! Dadeau simultan aceleasi raspunsuri fara ca una sa stie ce va zice cealalta!

Sunt gemene, arata identic si au 42 de ani. Pana acum nu au stat despartite decat foarte putin si spun ca nu au de gand sa se separe vreodata. Impart acelasi dormitor, dorm in paturi twin si declara ca nu au timp pentru iubiti, asa ca isi petrec impreuna tot timpul pe care il au la dispozitie.

 

 

 

 

Bridgette si Paula Powers sunt din Queensland, Australia. Au oferit un interviu incredibil si au reusit sa ii lase cu gura cascata pe prezentatori. In timpul unui interviu televizat, cele doua australience au facut senzatie. Ofereau aceleasi raspunsuri, simultan! Vorbeau in acelasi timp si spuneau aceleasi lucruri, fara ca ele sa fi repetat vreodata ce au de spus, dupa cum sustin gemenele!

 

 

 

Bridgette si Paula au fost luate la intrebari si au spus acelasi lucru, fara sa fi premeditat asta, insa zic ca asta li se intampla tot timpul!

2 1

loading...
ALTE ARTICOLE SUPERTARI

Facebook comments

1 Comment

  • Reply Olala 01/09/2016 at 22:53

    Gemene, gemene, raspunsuri identice – respunsuri identice, dar au avut parte de iubiti care le-au mutat nasurile cu acelasi croseu de dreapta?

  • Leave a Reply

    Show Buttons
    Share On Facebook
    Hide Buttons