Cum arata primul costum facut vreodata pentru un cal! Are pantaloni, vesta, cravata si chiar si sacou! Asta chiar e tare

O fosta ucenica a celebrului Alexander McQueen a facut primul costum creat vreodata pentru un cal. Emma Sandham-King este cea care semneaza aceste piese vestimentare pe care le-a purtat un cal cu un palmares impresionant.

 

 

Costumul a fost facut special pentru Morestead, un armasar aflat acum la pensie. El a defilat in sacou, vesta, pantaloni, camasa si cravata la un festival cu renume din Anglia, Cheltenham, unde, an de an, au loc curse de cai. Frumusetea cu patru picioare a purtat chiar si ceva pe cap, din acelasi material textil.

 

 

Creatoarea de moda a avut nevoie de peste 18 metri de material, de tweed, pentru aceste pieste vestimentare. A lucrat patru saptamani la costumul pentru Morestead, insa rezultatul final a meritat toate eforturile. Pe armasar s-a aflat un jocheu campion si el, Sir Tony McCoy.

three-piece-tweed-horse-suit-emma-sandham-king-4 three-piece-tweed-horse-suit-emma-sandham-king-1 three-piece-tweed-horse-suit-emma-sandham-king-2

three-piece-tweed-horse-suit-emma-sandham-king-3

loading...
ALTE ARTICOLE SUPERTARI

Facebook comments

Show Buttons
Share On Facebook
Hide Buttons