Incredibil! Cel mai gras barbat din lume este mai gras decat se credea initial! Are 32 de ani si 590 de kilograme

Mexicanul Juan Pedro Franco nu mai fusese cantarit de la inceputul anului, dar intre timp s-a mai ingrasat cateva zeci de kilograme devenind astfel cel mai greu barbat din lume la doar 32 de ani si cantarind nu mai putin de 590 de kilograme.

 

Medicii din Mexic sunt insa curajosi si extrem de increzatori in sansele lui de a fi operat cu bine si de a slabit imediat dupa interventie. “Planuim sa-l tinem la o dieta stricta pentru urmatoarele 3 luni, chiar inainte de operatie si apoi daca totul merge bine intr-un an si jumatate va ajunge sa cantareasca sub 100 de kilograme.” a fost declaratia unui medic specialist, care cel putin in momentul acesta suna a fantezie.
Juan a fost inainte sa fie gras un barbat normal, chiar a cantat la chitara intr-o trupa si parea ca viata pentru el va fi una normala. Insa de mai bine de 6 ani nu a mai iesit din casa datorita dimensiunilor sale. Iar daca la inceput ii era greu pentru ca obosea repede, acum ii este practic imposibil sa se mai ridice.
Medicii s-au uitat pe istoricul lui medical si au realizat de cand au inceput toate problemele lui de sanatate. Desi nu a fost niciodata un tanar slab, ci mai degraba unul durduliu, dar in limite normale, Juan a inceput sa se ingrase dupa un grav accident de masina din adolescenta. Atunci a fost nevoit sa stea la pat mai bine de un an de zile, moment in care metabolismul lui a incetinit destul de mult, iar sistemul imunitar devenind aproape inexistent. Ulterior el a facut so o penumonie.

 

“Vreau sa pot sa merg din nou, sa pot sa conduc, sa pot sa cant la chitara, si cu voia lui Dumnezeu poate chiar voi putea sa fac toate astea in viitor” au fost declaratiile lui Juan, atunci cand medicii l-au luat de acasa pentru a-l duce la spital.

juan-pedro

MEX11.GUADALAJARA (MÉXICO),23/11/2016.- El joven Juan Pedro, un mexicano que con 500 kilos de peso es considerado como el hombre más obeso del mundo, toca la guitarra hoy, miércoles 23 de noviembre de 2016, durante una rueda de prensa en la ciudad de Guadalajara (México), donde ha explicado de su estado de ánimo y de los detalles de su preparación para una intervención quirúrgica como parte de un tratamiento para bajar de peso. EFE/Ulises Ruiz Basurto

ob4

screen-shot-2016-11-28-at-12-40-21

 

loading...
ALTE ARTICOLE SUPERTARI

Facebook comments

No Comments

Leave a Reply

Show Buttons
Share On Facebook
Hide Buttons