Metoda supertare prin care poti sa deschizi o sticla de vin cu o simpla cheie! Nu ai fi crezut niciodata ca se poate asa ceva

Iata o metoda supertare pe care o poti folosi atunci cand nu ai la indemana un tirbuson. Barbatul care face acest experiment tine sa ne avertizeze ca acest truc functioneaza cu dopurile din material sintetic, cele din pluta tind sa se dezintegreze in momentul in care incerci sa rotesti cheia si sa deschizi sticla.

 

 

Dar iata cum functioneaza: Ai nevoie de o banala cheie pe care trebuie sa o infigi cat mai inclinata in dop. Incearca sa apesi foarte bine, astfel incat sa patrunda cat mai mult. Daca nu ai exercitiu, s-ar putea sa te ranesti, asa ca cel mai bine ar fi sa folosesti un prosop sau un alt material textil pentru a-ti proteja mana.

 

 

 

Apoi, invarte cheia si odata cu ea si dopul sticlei, incercand in acelasi timp sa si tragi de cheie, putin cate putin, ridicand-o. Dupa cateva astfel de miscari dopul ar trebui sa fie pe jumatate scos, asa ca tot ce mai ai de facut este sa tragi cu putere.

dop2 dop3 dop4

dop5

loading...
ALTE ARTICOLE SUPERTARI

Facebook comments

Show Buttons
Share On Facebook
Hide Buttons