Pasta de dinti care i-a uimit pe dentisti! Invetia unui medic japonez care iti va mentine dantura imepcabila

O invenție revoluționară pentru menținerea igienei personale a fost anunțată de o cercetătoare japoneză, Kazue Yamagishi. Este vorba despre o noua pastă de dinți care umple toate găurile și crăpăturile apărute în smalțul dinților și le redă, astfel, aspectul inițial.

 

 

În compoziția sa pasta de dinți creată de cercetătorul japonez este similară cu smalțul dinților, singura diferență este că acesta este lichid. Astfel, pasta se poate aplica ușor pe zona afectată cu o periuță de dinți.

 

 

 

Formula noii paste este obținută după o serie de experimente cu hidroxiapatită, numită, de asemenea, fosfat de calciu cristalin, principala componentă a dintelui.
După aplicarea pastei pe dinți, acidul de pe suprafața acestora începe să se dizolve. Trei minute mai târziu, pasta începe să cristalizeze și se fixează în structura naturală a smalțului.

 

 

 

Dar, până când această pastă de dinți va fi disponibilă pe piață, puteți pregăti propriile paste antiseptice naturale, care sunt foarte ușor preparat și conțin doar 2 ingrediente: frunze proaspete salvie și sare de mare pentru prima, și bicarbonat de sodiu și ulei de cocos pentru a doua.
Pudră pentru dinți cu salvie și sare de mare

 

 

 

1/4 cană de frunze proaspete de salvie
3/4 ceașcă de sare de mare
Pasta de dinți cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos
Ulei de cocos 2 linguri nerafinat virgin
2 linguri de bicarbonat de sodiu
Pregătire

 

 

Se amestecă ingredientele într-un recipient mic, până când acestea capătă consistența unei paste. Folosiți amestecul ca pe o pastă de dinți normală, și periați dinții dimineața și seara.

 

hhqyxog

s-l1000

loading...
ALTE ARTICOLE SUPERTARI

Facebook comments

No Comments

Leave a Reply

Show Buttons
Share On Facebook
Hide Buttons