Uita-te atent la imaginea asta! Observi detaliul care a socat-o pe mama acestei fetite! Si-a facut un selfie dar ce se ascundea de fapt in spatele ei

O mama din SUA si fiica ei de doar 13 ani au avut un soc atunci cand pe autostrada, in drum spre casa, fiica a inceput sa-si faca niste selfie-uri. Cand a analizat mai atent pozele a vazut ca in imagine mai apare cineva, in spatele ei.

 

Melissa Kurtz in varsta de 48 de ani si fiica ei Harper au ajuns acum sa vorbeasca cu specialistii in fenomene paranormale pentru a isi elucida singure misterul in care se afla. Asa cum se vede si in imagine, in spatele fetitei, pe bancheta din spate apare FANTOMA unui baietel. Poza nu a fost editata sau modificata in niciun fel, iar femeile erau singure in masina. Ceea ce a fost cu adevarat inspaimantator pentru ele a fost ca in imagine totul se vedea destul de clar, anume ca baietelul se uita pe geam, fix in soatele fetitei pe nume Harper.

 

Imediat cu au luat legatura cu cativa specialisti care sa le explice mai exact ce tocmai au vazut in imaginea respectiva, deja “paranormalul” a ajuns la un alt nivel. Din cate se pare, baietelul respectiv ar fi fost un pusti care a murit intr-un accident de masina in urma cu cativa ani, chiar pe autostrada respectiva. Ceea ce este si mai socant, este faptul ca in ziua in care a fost facuta fotografia, ar fi trebuit sa fie ziua baietelului care apare in selfie-ul de mai jos.

 

Iar explicatia pentru ca el ar fi aparut in spatele fetitei este aceea de a o atentiona sa-si puna centura, ceea ce ea nu facea in momentul cand era in locul din fata si isi facea singura poze.

3a5ccd6c00000578-3934176-image-a-13_1479122512020 3a5bfe6d00000578-3934176-image-a-14_1479122534360

loading...
ALTE ARTICOLE SUPERTARI

Facebook comments

No Comments

Leave a Reply

Show Buttons
Share On Facebook
Hide Buttons